Група за мача и резерви.
#11 Removed user 08.04.2013 12:42
Red scorpions
662 Posts

This post has been removed

#12 Removed user 08.04.2013 13:18
Atomic ice
207 Posts

не се ядосвай, всеки си има мнение и моето в случая е отрицателно, както виждаш от гласуването доста има против, само че аз съм писал и защо

#13 Removed user 08.04.2013 14:17
Red lasers
1030 Posts

Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....

#14 Чаворселона 08.04.2013 22:42
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....</blockquote>

ГОЛЯМ минус ако не схващаш т. 3!

Изцяло заставам зад идеята. Аз преди много време бях предложил това нещо, но срещнах огромен отпор. Явно един по един мениджърите почват да съзряват.

Бъдете сигурни, че това ще е много полезно за всички, ама като казвам "всички" имам в предвид ВСИЧКИ! Помислете добре!!!!!!

#15 Removed user 09.04.2013 01:01
Blue Sharks
194 Posts

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....</blockquote>
Аз веднага ще се обоснова по точка 3. В турнирите през уикенда се играят много мачове, от което следва, че има много умора. И ето тук се прилага точка 3. Пример: Имаш малко по-лек мач, пускаш резерви + част от титулярите и за резерви в момента имаш 5 играча. И трябва да избереш, да сложиш 3 силни и 2 по-слаби за смяна, за да се подсигуриш в случай на по-лош резултат или да сложиш 3 слаби за резерви, но само 2 силни и да рискуваш лош резултат. Затова ето какво е предимството да си имаш 3 силни + 3 по-слаби за смяна. :)

#16 Removed user 09.04.2013 11:05
Red lasers
1030 Posts

Четете внимателно , какво предлага на тати момчето .... той предлага резервите да получават опит

До сега те получават само леко повишаване на Морала , а не опит от тва че са гледали мача от 1ви ред

Това дето ти си разбрал е кукичката с която да те улови че идеята му е добра ....

#17 Removed user 09.04.2013 11:28
Atomic ice
207 Posts

ами там е големия проблем на играта че смените се ползват не да се повлияе изхода на мача а да се трупа опит, къде в истинските мачове го има това, смени се правят за да се предпази играча от картони, да се запази с по малко умора а не просто да се "трупа" опит, който иска да трупа опит има РПСта без никакво значение има маса турнири, да ги пускат там, кингса само мисли как да си напомпа и без това налятите играчи и все му се вижда малко, защото и другите не спат и годинките на играчите му се трупат а още не може да вземе трофей

#18 Чаворселона 09.04.2013 12:49
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Определено не е това идеята (или поне не моята)!!!! Трите резерви за опит са тези, които са все още "слабички и крехки" и при добро стечение на мача можеш да ги пуснеш на края за да натрупат опит. Другите три резерви "яките момчета" са с предназначение да влязат и да подсилят отбора, ако мача се закучи. Така ще имаш по три "слаби" и три "силни" резерви. Кои от тях ще пуснеш в мача е твоя преценка в зависимост от развоя му.
Така го разбирам аз. (beer) (beer)

#19 Removed user 09.04.2013 13:40
Red lasers
1030 Posts

Няма слаби и силни резерви .... има Н-ти брой резерви , ако преценя ще взема 6 слаби резерви , ако преценя 6 силни резерви - нали така ? .... или .... няма как някой да ти каже какви резерви да взимаш

И още по-малко 3 за трупане на опит (не морал , а опит забележи)
и 3 за да повлияят на мача - т.е. да влязат да играят иначе как ще повлияят ?
Т.е. 6те резерви ще взимат опит ......

КИНГСИТО мълчи щото пак се помъчи да преложи нещо с което да се облажни
дадохме му възможност да поясни , не го направи .....

#20 Чаворселона 09.04.2013 13:57
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Остави кингса. В случая мисля че предложението му е добро. Не всички резерви ще взимат опит разбира се, а само тези които бъдат пуснати в мача. Ако печелиш мача пускаш слабите резерви и те взимат опит а силните не. Респективно, ако мача е оспорван пускаш по-силните играчи и опит взимат само те. Тук не става въпрос опит да получават всички резерви, а да имаш по трима "за обиграване и трупане на опит" и трима които да помагат за "спечелването на мача". Цялата работа е да имаш право на поне 6 резерви и да са по 3-ма от двата "вида" - силни и слаби. Пак казвам - опит ще получават само взелите участие в мача резерви.
Поне такава беше моята идея, която предлагах преди, а това ми се струва точно такова предложение. (beer)
(beer)